Μουσικό Σχολείο Αλίμου

Η jazz band του Μουσικού Σχολείου Αλίμου υπό τη διεύθυνση του καθηγητή σαξοφώνου κ. Σπύρου  Μουρελάτου, υπεύθυνου  καθηγητή του μουσικού συνόλου, θα δώσει ένα μουσικό παρών στην έναρξη του φεστιβάλ.

Το μουσικό σύνολο jazz band του Μουσικού Σχολειού Αλίμου δραστηριοποιείται άδω και 18 χρόνια. Απαριθμεί στο ενεργητικό του πάρα πολλές συναυλίες και events σε μεγάλο μέρος της χώρας μας. Το μουσικό αυτό σύνολο αποτελείται από μαθητές γυμνασίου και λυκείου του σχολειού όπου με τη συνεργασία τους αποδίδουν ένα όμορφο jazz ηχόχρωμα.

Τα μουσικά σχήματα των πνευστών με συνδυασμό το τραγούδι και τους αυτοσχεδιασμούς των μαθητών ανεβάζουν το μουσικό επίπεδο των μαθητών και εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους.

Καθηγητής Σαξοφώνου στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου και υπεύθυνος καθηγητής του μουσικού συνόλου jazz band . Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές συναυλίες με το μουσικό σύνολο καθώς και σε πάρα πολλά προσωπικά events σαν σαξοφωνίστας σε όλη τη χώρα.

Αυτή που επιδιώκει είναι να εμφανίζεται το Μουσικό Σχολείο Αλίμου και να γίνεται πιο γνωστό στον κόσμο με τις συναυλίες του, να μάθει στους μαθητές τη συνεργασία, και να αποδείξει ότι και στη χώρα μας η jazz μουσική έχει ξεχωριστή θέση.