Ο Antuan – the Magician στην Αθήνα

Antuan The Magician – Ο ταχύτερος  λύτης του γρίφου του Rubik!

Οι άνθρωποι πάντα αγαπούσαν τη μαγεία, αποκλειστικά και μόνο επειδή είναι διασκεδαστικό να βλέπεις όλα αυτά τα κόλπα.

O Antuan εξομολογείται: Από τότε που ήμουν μικρό παιδί, πάντα γοητευόμουν από τα μαγικά κόλπα.

Ο Μάγος Antuan είναι δεξιοτέχνης του κύβου του Ρούμπικ και ενεργός Speed Cuber. Το 2018 είχε την ιδέα να φέρει στην Ελλάδα το Cube Magic και μάλιστα πραγματοποίησε το πρώτο επίσημο σεμινάριο στην «Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών» του Kristofer τον Δεκέμβριο του 2019 σε Μάγους συναδέλφους.

Ξεκίνησέ τα μαγικά αρχές του 2008 σε επαγγελματικό επίπεδο και το 2010 κυκλοφόρησε στην παγκόσμια αγορά το πρώτο του μαγικό με το όνομα «The Big Deal» by Antuan Dimitras. Το 2012 πραγματοποίησε σεμινάριο στην  «International Brotherhood of Magicians» – The Athens Ring με εκμάθηση στα κέρματα.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές σε κανάλια όπως ΑΝΤ1, STAR, ALPHA, KONTRA κ.α. και έχει συνεργαστεί σε μεγάλα events και δήμους.

Θα ανοίξει το Φεστιβάλ Γρίφων που έρχεται από το Καστελλόριζο στο Καπνεργοστάσιο και θα μας συναρπάσει με  τα μαγικά του και κυρίως με τον τρόπο επίλυσης του κύβου. Άλλωστε οι ίδιοιhttps://www.antuanmagician.gr/wp-content/uploads/2022/01/Antuan5-scaled.jpg οι γρίφοι δεν κρύβουν ένα είδος μαγείας